Helminauha

Runoilija zingzong

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kannan kaulassani elämäni nauhaa.
Puuhelmistä koostuvaa,
jo yllättävän pitkää nauhaa.

Se koostuu tummista,
melkein yönpimeistä,
suurista,
puisista helmistä,
jotka kertovat surujenpeittämistä päivistä,
joita elämässäni on ehtinyt jo kertyä.

Ketjusta löytyy myös punaisia,
keltaisia ja raidallisia helmiä,
jotka kertovat ilon hetkistä ystävieni kanssa.

Jos oikein tarkasti katsoo,
ketjusta löytää pieniä,
vaaleansinisiä,
lähes läpikuultavia helmiä.
Ne ovat perheeni.

Nykyisin ketjuni on saanut jo pitkästi
kirkkaista väreistä koostuvia helmiä.
Kohta tummat päivät ovat toisena.

Eheä helminauha elämästäni.
Kannan sitä kaulassani,
toivoen sen täyttyvän väreillä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot