Kuinka kertoa

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

Ne kolme sanaa; "Minä rakastan sinua"
sama kun kysyisit kuulumisia.
Rakkaus

Mielummin pidän sinusta.
Kulutetut sanat
eivät merkitse enää mitään.

Jos joskus haluaisin kertoa puistolle
kuinka paljon välitän
en osaisi enää sanoja

Jos tahtoisin huutaa metsäpolulla kuinka kova ikävä on
en muistaisi enää
miten

Mitä jos jonain päivänä en halua päästää juuri sitä ihmistä pois viereltäni
kuinka sen kertoisin?

"Minä rakastan sinua."
Samapa tuo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä myös hyvin johdonmukainen ja helppo etenemistapasi imee lukijan mielenkiinnon tekstiin.
Ihana runo ja tuo lakoninen loppulause kruunaa runon.
Hienoa, hyvä hyvä.

Koskettava, ja ehkä hiukan katkerakin runo. Hieno, tuo kirjoittajan ajatuksen hyvin esiin.
Ja noinhan se lopulta on..

 

Käyttäjän kaikki runot