Nimetön

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

Ja se oli saanut kaiken tehtyä,
mitä oli tullut tekemäänkin

Paljon nähtyä,
ei mitään arvokasta jäänyt puuttumaan

Tarpeeksi jäi kaipausta,
tehtävä oli suoritettu,

eikä kukaan enää
sanonut pahaa sanaa ääneen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, hienoja ajatuksia..:)

 

Käyttäjän kaikki runot