Korjaa mut

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

"Ikuisesti sinun", sä menit ja kerroit sen suurimman valheen
mun täytyy vaan kasata nää palat talteen,

mun sydämen palat talteen

Kai sä tajuut et sä et noin vaan pääse lähtemään
sun kuva mun muistis ei suostu häviimään
sut on piirretty mun ihoon
kaiverrettu syvälle

mun sydämen palasiin

Ja vaikka väität kuinka ettei tuntunu missään
sen näkee sun silmistä
ettei ne oo yksin mun
lattialla levällään

sydämen palaset

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot