Viha ja Rakkaus

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

Mä en enää tiedä et itkeekö vai nauraa
kai parast ois vaa jättää sut rauhaan
mut vaikeet on kun tiedä vihata vai rakastaa
ku en ilma sua osaa jatkaakaa

Elämä on opettanu nauttimaan tuskast
en vaa osaa enää varjella rakkaut
Samalla haluun sut virheines,
loppujen lopuks en pysty seisoo sun vieres

>>Vihdoinkin oon onnellinen,
ja tunnen rakkauden
ja oon eläny tähän asti yksin
mikä enää muuttas sen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi muru.

 

Käyttäjän kaikki runot