Illan prinssi

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

Sovitaan niin ettei kumpikaan rakastu
luvataan nyt ettei kumpikaan palaa eilisiltaan
Vannon etten ikinä tahtonutkaan lähemmäs
Muutama katkera katse enää vaihdetaan.

Jos edes pieni osa sinusta olisi totta
voisin jatkaa ilman epäröintiä
Ikävää tunnen sitä ihmistä kohtaan
jonka näin usvan takana.

Nousen silti vielä kerran kyytiin
ja muistan sinua muutamalla kylmällä katseella
Sä olet poika vielä ja opettelet elämää
Nuori kapinallinen opettelee elämää yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot