Sinä riität

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

Se on kuultu niin monta kertaa ennenkin
ettei riitä sanat kuvaamaan tunnetta
mutta minä tiedän

Tanssi lumisateessa
jouluvalot pimeässä
auringonlasku järven rannalla
kirkas taivas ja tähdet

Kaksi ihmistä kuin
kynttilämeri
jalanjäljet hiekassa
puun kuoreen kaiverrettu sydän

Takkatuli
musiikki
kävely metsäpolulla
veden tyyni pinta

Se on se tunne.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot