7 kysymystä sinulle

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Kun itket,
mikset anna mun lohduttaa?
Kun olet rikki,
mikset anna mun tehdä sua kokonaiseksi?
Kun olet yksinäinen,
mikset tule lähelleni?

Miksi loukkaat sanoillasi,
kun tarjoan sovintoa.
Miksi juokset pois,
kun avaan suuni.
Miksi vain naurat,
kun kerron vielä tunteistani.

Vastauksen kuitenkin,
vain kysymykseen, yhteen, haluaisin:

Mikset rakasta mua enää?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot