2 Ruusua

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Olemme kuin kaksi ruusua
toisiinsa kietoutuneina.
Hennot vartemme tukeutuvat toisiaan,
ilman toista,
toisen varsi ei kanna.
Jos kuihtuisit,
hiipuisi hiljallee elämäni valo,
kunnes terälehtieni pudotessa
vaipuisin vierellesi,
olisin taas luonasi
iäti luonasi,
rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot