Enkeli

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 
Enkelini,
on nyt kaukana.

Siipiensä turvin lensi,
pois mun luotani.

Nyt näen hänen kasvonsa,
kaikkialla.
Kun katson kuuta,
kun katson tähtiä,
näen hänen hymynsä.

Ja itken.
Selite: 
Pelastava enkelini on lähtenyt
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot