Oodi Kalliolle

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Kaukaa saavumme Helsinkiin
uskomme moniin ihmeisiin.
Kummissamme kuljemme Kallioon,
pääsemme kirkkaaseen valoon.
Lampun valokeilaan,
emme voi vastustaakaan.
Se on matka maailman ääriin,
uskomme niin.
Unelmista todeksi,
tiedämme sen Kallioksi.

Selite: 
Tälläisen kirjoitin Kallion lukion oman hakemuksen lopetukseksi, Tuollainen pieni luritus (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot