Ei korulauseita

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Suuria sanoja,
rakkaudesta, surusta, vihasta, kaipuusta,
niistä monet laulut kertovat.
Suuria sanoja, suuria tunteita,
näin pienelle ihmiselle.

En tahdo vannoa,
tuovani kuuta taivaalta.
En tahdo antaa lupauksia suuria.
En vannoa suurta rakkautta korulauseilla.

Tahdon löytää sanat,
pienet sanat, pienelle ihmiselle.
Niillä pienillä sanoilla,
teen vielä hänet onnelliseksi.

Selite: 
Lauluissa korulauseita, huulillani vain sanoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoilla voidaan haavoittaa ja haavoja parantaa.

*hymyilee* Tää on jotenkin niin todellinen ja käsinkosketeltava. Pidän! <3

Runosi on ajankohtainen
niin paljon vain sanoja

Suuret sanat eivät välttämättä kerro aina totuutta, mutta usein pienet sanat kertovat :) Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot