Sekaisin

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Ihmismieli,
harhalle ja illuusiolle rakentunut.

Isku pienikin,
sen raiteilta voi suistaa.

Tukipilarien kaatuessa,
juuri ennen romahdusta,
tulee kaikkein pimein hetki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikka runosi on kovin synkkä nii tykkään silti kovasti! tämä muistuttaa niin paljon itseänikin..

 

Käyttäjän kaikki runot