philosophicus

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Väitöskirjani jotta-sanan käytöstä väitelauseissa
on turha
Suoritan jatkuvasti asioita joita en halua
itseni suorittavan
Jatkuvasti jatkuvasti
jatkuu jatkuu jatkuvasti
Tartar tuplasti naista naisille, miehille makkaraa.

Oikeat piirit, oikeat vaatteet, oikeat aatteet
Tao tule ja samaistu minuun
Ei, et sinä. Jos ihminen ei olisi niin heikko,
sinua ei olisi, tummasilmäinen nalleni.

Ja jos luulette että minua kiinnostaa tippaakaan
olette oikeassa.
Lasit täyteen ja pohjaa kattoon
Huomenna jatkan jatkuvaa jatkumoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot