Sinä olet minulle jokaisen rakkauslaulun persoonapronomini

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Minä en luota tiedemiehiin
varsinkaan tieteeseen

Luen sanomalehtiä ollakseni selvillä näennäistotuudesta
Sitten voin keskustella kanssasi viisaasti ja yhteiskuntakriittisesti

Todellisuudessa ajatukseni leijailevat
sillä rajalla joka erottaa
minun maailmani äärettömyydestä

Siellä en enää erota miehiä naisista
Eikä ole tarvetta

Pohjoisessa huusin tunnustukseni ilmaan
Ne olivat minun ja tuulen välisiä asioita
Aamulla etelässä supistiin

Kaikki ei välttämättä tule sydämestä
mutta sinun seurassasi
luotan taas tuuleen
ja mies on mies

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa kiehtovaa. Pitää lukea useampaankin kertaan.

Onpa kiehtovaa. Pitää lukea useampaankin kertaan.

 

Käyttäjän kaikki runot