Nimetön

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Mahtava kylmyys
Mies, joka makasi ojassa
ruohojen takana kuiskaili minulle:

Tänään taivas paljastaa salaisuutensa
Kirjoittaa ne kuuhun
Kuuhun jonka näkee
hohtavan kuumassa yössä katulapsi
elämäänsä kasassa pitävä isä

Nämä kadut ovat minulle tuttuja
Mutta yhtä kaukana kuin se näkymä
jota sain katsella

Lopulta yksin on surullista
Ja lopussa jokainen on yksin
Kuin nämä kadut ilman minua
ja kuu taivaalla

Selite: 
ma 9.10.2006
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot