Nimetön

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

moi moi saatan sanoa
että moi moi
en aio nähdä sinua enää

joskus moi moi sinulle tarkoitti kaikkea
että anteeksi ja pysähdy
älä koskaan lähde pois minun luotani

ei tänään
moi moi sanon
että hyvästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot