Do not ever underestimate the power of denial

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Itse asiassa ymmärsin tarkoituksen jo
kaksi vuotta sitten

Tänään ymmärrän yhä
Vaikka en haluaisi

Välillä voin tarjota sinulle sanoja
mutta tulisitko kanssani jos
lintu ei ole minulle talitiainen tai västäräkki
vaan elämää,
pieniä nopeita sydämen sykähdyksiä
höyhenpeitteen alla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana! Varsinkin neljä viimeistä riviä pysäytti.. Kaunista, hyvin sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot