Teille, Rakkaani

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Heitä Jeesusta kepillä, rakas
Siis ojentaisitko suolan

Naurettava tuntemattoman kaipuu
Pilvet ovat olleet kauniita jo useamman päivän

Muuttunut
tullut uskoon, ilman jumalaa

Täysi musta on ilmoitus surusta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot