Kaikki olevainen pyrkii energiaminimiin

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Hetket jotka hiljaisuus omistaa
Minä lakkaan olemasta
Vähitellen lakkaan olemasta

Ja hetket joina lakkaan
Hiljaisuus ei vaadi mitään

Mutta niinä hetkinä kaipaan
Hiljaisuus vaativaksi!
Ja kaipaan olemista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot