Nyt sinä tiedät.

Runoilija Jari

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2011
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä et tiedä,
että hengitän vain vuoksesi,
elän jotta pääsisin luoksesi.

Sinä et tiedä,
kuinka aamuni vaipuvat tummuvaan iltaan,
Kuinka yöni laskeutuu sen synkkään siltaan.

Sinä et tiedä,
kuinka paljon hyvää sinulle haluan,
kuinka paljon vapauttasi arvostan.

Sinä et tiedä,
että haluan sinut rakkauteni liekaan,
vapautesi hukuttaa lempeni hiekkaan.

Sinä et tiedä,
kuinka kärsinkään olla ilman sinua,
kuinka kanssasi maailma helli minua.

Sinä et tiedä,
että elin vain pienen hetken verran,
sen hetken kun olin kanssasi kerran.

Mutta nyt sinä tiedät,
tiedät että taivaani on kanssasi.
Nyt sinä sen tiedät.

Nyt sinä tiedät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaava, tunteikas runo

Aivan ihana runo.
Minun oli helppo samaistua runoon,vastaavaa kokeneena...

Romanttisen kaunis.
Hyvää syntytmäpäivää.

Todella kaunis.
Kaipaava. Herkkä.
Loppuriimit toimivat hyvin.
Pidän kovasti.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot