Ilman Sinua

Runoilija Jari

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2011
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet päivieni aamu,
ilman sinua olisin vain haamu,
ajaton olento, tuonelan sudenkorento.

Sinä olet iltojeni kuu,
ilman sinua olisin vain kuollut puu,
valojen varjo, kuoleman harso.

Sinä olet kirkas tähteni,
olet kuuni ja avaruuteni,
ilman sinua olisin vain romu,
ikuisuuden huuto, äärettömyyden tomu.

Ilman sinua luulin että olin jo mennyt,
kalpeiden sielujen portista ehtynyt.
Ilman sinua sieluni ei henkeä saa,
sydän vain tunteita puristaa.
Ilman sinua elän vain elämisen pakosta,
ilman sinua tunteeni ovat kuolleiden talosta.

Ilman sinua... ilman siltaa... ilman kalliota...
ilman sorsaa... ilman luolaa... ilman kalliomaalauksia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot