Domani non...

Runoilija Jari

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2011
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Domani non...

domani non sono triste
domani non mi sento male

domani mi innamoro
domani io sono amato

domani mi sento bene
domani volare alto

domani è solo un altro giorno per la fantasia.
domani non posso vivere senza fantasia.

Oggi sola luna mi ama
Domani non...

Huomenna en...

Huomenna en ole surullinen.
Huomenna mieleni ei ole ikävä.

Huomenna rakastun.
Huomenna minua rakastetaan.

Huomenna voin hyvin.
Huomenna lennän korkealla.

Huomenna on taas uusi päivä fantasioida.
Huomenna en voi elää ilman fantasiaa.

Tänään vain kuu rakastaa minua.
Huomenna ei...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot