Valloittava

Runoilija Frida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä tuoksua en unohda,
vaikka vuosia harjoittelisin
(ei sillä että tahtoisin)
se on vain niin valloittava

Useinhan se, mitä olemme aina etsineet
löytyykin aivan läheltä,
mutta olemme vain sokeutuneet
eihän maailmaa aina ymmärrä

Miksi haluaisin vuoren valloittaa,
kun voin vain tuoksusi haistaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot