K

Runoilija Frida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä ennen sinua nauroin ikävälle ja kaipaukselle,
nauroin kunnes torkahdin
Herätessäni olit tullut jostain kulman takaa
ja tuntui kuin joku olisi heittänyt minua sanakirjalla
sivu oli avoinna K:n kohdalta. Kaipaus.

Nykyään tunnun kaipaavan sinua vaikka
olisit vain muutaman tuuman päässä
Ja mietin vain milloin sinut seuraavan kerran nään
niin, sanakirja on tosiaankin selällään
miksei kuvaasi ole piirretty siihen, varoitusmerkiksi?

En tahdo sinua omistaa, en vuokrata
mutta on täysin mahdotonta
olla sinusta hetkeäkään erossa
Miksen enää naura, edes torkahda?

Selite: 
2:37pm
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot