Hikikarpaloiden maalaama

Runoilija Frida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puoliväliin kirjoitetut päiväkirjat
täyttyvät tärisevistä kirjaimista,
hien maalaamista tahroista
ja lopussa olevat tyhjät sivut,
- ne kertovat enemmän kuin tarpeeksi

Tuntuu kuin kasvot valuisivat
alla olevaan maahan
ja kädet tärisisivät maanjäristyksenä
kuin soitat hätänumeroon

''Hei, eihän Mona Lisa ole kaunis maalaus, sitä vain on aina arvostettu, eikä kellään ole muita mielipiteitä'',

sanot vaikka tahdot varata ajan
siltä kylmäkätiseltä lääkäriltä
joka saa sydämesi sykkeen pysähtymään,
mutta karpalot lopettivat puhelun jo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot