Liian puhdasta

Runoilija Frida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viritettyjä ansoja
viimeisiä käyttöpäiviä
liian aikaisia eräpäiviä
violetteja liikennevaloja

toisinaan tuntee että on
liian puhdas maailmalle

Joskus sitä tahtoo vaieta
ja yrittää laskea
satoja valkoisia lampaita
Olisipa uutisankkureilla muutama ilosanoma,
sillä tänään olen palasina

Lapsen ensiaskeleet ovat aina niin viattomia
että haluaa itsekkin poistaa maailman pahuutta
syömällä kasviksia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot