Ymmärrystä vailla

Runoilija Frida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keho taistelee vastaan kaikkea sitä mitä ajattelen
ja oloni, oloni on todella sekainen
minä en ajattele enää ollenkaan
mutta ei, en ole vaipunut koomaan
(heräsin siitä kauan sitten)
en vain ole tottunut näin tuntemaan

Puheet hänen sinisistä silmistään eivät liikuttaisi ketään
jopa itse kammoksuisin niitä
mutta kun niitä silmiä katsomaan jään
on vain kovin, kovin vaikea hengittää

En minä romansseista ole koskaan ymmärtänyt
en koskaan ole käsiä pidellyt, ihoja hyväillyt
mutta kappas, kun sinä olet luokseni eksynyt
minä ymmärrän entistä vähemmän
mutta tahdon sitä yhä vain enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot