Kumarran ja kiitän

Runoilija Frida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

niin pieni, niin avuton

Siltä minustakin tuntui;
kuin leijalta joka takertui puun oksiin
kuin lumpeenlehdeltä joka tippui putouksiin

Mutta sinä vain taputit selkääni,
kuiskailit rauhoittavia sanoja korvaani
enkä voi muuta kuin
kiittää sinua, rakkaani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot