Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

tajuatko että
haluan olla koko sun maailmasi
enkä vain yksi muiden joukossa
vaikka tärkeimmäksi minua väitätkin
sanoisit sen useammin ja kunnolla
niin etten joutuisi arvailemaan

tänä yönä sinun paitasi on kylmempi
voi että minä inhoan mennä riidoissa nukkumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruista, silti kauniin upea.

Surullisen kaunis :)
Muuten hyvää syntymäpäivää :D
*synttärihali*

 

Käyttäjän kaikki runot