Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

on mennyt taas vähän aikaa
siitä kun viimeksi nähtiin
tuskin muistan edes kasvojasi kunnolla
äänesikin vain siksi että soitellaan

mutta hei, sitten kun taas nähdään niin
katso minua, kosketa minua,
suutele minua, rakasta minua

ja puhalla tupakansavu ärsyttävästi naamalleni
niin kuin teit silloin kun tavattiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo!

Kaihoisan kaipaava ja odottava:)

 

Käyttäjän kaikki runot