Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

sinä esität huolenaiheesi;
tuleeko meistä sittenkään mitään
vai pelottaako minua liikaa
taas

ja kyllähän minä haluaisin
mutta sinä ansaitset paremman

sitten minä vain tuumaan
että kyllä,
minä pelkään

ja kävelen pois
jättäen sinut itkemään

enkä minä välitä paskaakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva.
todella vahva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot