Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

jos voisit tuntea minut kunnolla
koskettaa minua kunnolla
suudella minua kunnolla
ajatella minua
yllättää minut
ottaa minut

niin ehkä sitten uskoisin olevani ainoasi

mutta kun sinulle olisi niin monta muutakin tarjolla
parempaa kuin minä,
joita voisit koskettaa ja rakastaa paremmin
niin miksi tyytyisit minuun?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi että, tää on just se tunne. tosi kauniisti kirjotettu. hyvää synttäriä :)

Hienoa tekstiä! Monelle varmasti tuttu tunne.
Ps. Hyvää synttäriä! :)

Haikeutta ja surua hyvässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot