Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

jos minä menen rikki niin oletko siellä
pidätkö kädestä ja pyyhitkö kyyneleet
parannatko minut? minuun sattuu rakas
suuteletko täydellisillä huulillasi
ja sanot että kaikki on hyvin, vaikka olet jo menossa
tapa minut ennen kuin lähdet
en kestäisi sitä ikävää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, todella hieno!

Tunteikas runo, varsinkin lopun surullinen tunnelma hiljensi. Hyvin kirjoitettu :)

 

Käyttäjän kaikki runot