Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

kaupungin katuja
paikkoja joissa mekin joskus olimme olleet
rakastavaisia kulkemassa käsi kädessä
niin kuin mekin joskus kuljimme

nyt kun sinä olet lähtenyt sen toisen mukaan
eikä kukaan voi korvata sinua
tajuan että vielä rakastan sinua
ja kuinka minä vihaankaan onnellisia ihmisiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pelkistetty mutta kaunis. tiedän tunteen niin hyvin ja pystyi samaistumaan, mutta onneksi kaikesta pääsee yli jos tahtoo :)

 

Käyttäjän kaikki runot