Nimetön

Runoilija juulianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on typerää hillitä tunteitansa, typerää miettiä miksi kaiken tein (leevi & the leavings - mäyrä)
 

hei, rakas
tiedän etten ole hetkeen muistanut sinua
mutta et ole sinäkään minua
ja vaikka puhumme meistä
olemme silti jotenkin yksin

joka ilta nukkumaan mennessäni
ajattelen sinua,
halaan paitaasi sillä se tuoksuu sinulta
ja sinä tuoksut turvalliselta
ja minun on vähän aikaa hyvä olla

mutta kun yritän sanoa sitä sinulle
vaikutat kylmältä, etäiseltä
enkä tiedä ovatko tunteesi minua kohtaan muuttuneet
ja silloin olen hiljaa minäkin
ja silloin pelkään että luulet etten minä välitä
ja pelkään ettet sinä välitä jos minä en välitä

ehkä olet löytänyt jonkun
paremman, kauniimman, ystävällisemmän
joka osaa kertoa sinulle kuinka upea olet
mutta hän ei rakastaisi sinua koskaan niin paljon
kuin minä rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kuin suoraan minun tarinani...HUI!
Tai oikeastaan voin nyt sanoa, että mennyt tarinani, eron tuoreudenn takia...Pysäytti täysin!

 

Käyttäjän kaikki runot