Kaukana

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Ilma selkenee
pitkästä aikaa näen taas eteeni
eivätkä jalkani kompuroi
tiellä eteeni eksyviin kiviin ja juuriin

Astun kohden lämpöä
eikä jää voi enää pistää

Kaukana näen sinut
tai kuvittelen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot