Väärinymmärrystä

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Inhoan tätä tunnetta
riippuvuudesta

kasvot vääristyvät
pienet erheet muuttuvat suureksi vääryydeksi
yhtäkkiä sanojesi tarkoitus on vain satuttaa
enka kuule sinussa hitustakaan ystävällisyyttä
mielessäni syytän ja rankaisen itseäni kaikesta
myös sinun teoistasi

pyyhi pois tuo tunne
itse en siihen kykene

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tuo huono tunne on jo mennyt ohi.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot