Hallitse ja hajoita

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Sanomattakin selvää
mutta sanon sen silti
sillä minulle on opetettu
että vain niin asioista tulee
totta itselle

Olen pyrkinyt hallitsemaan
ja ohjaamaan
kaikkea mihin olen millään tavalla
sidoksissa

Olen kasannut kiviä
ja yrittänyt rakentaa linnaa

Olen haravoinut metsää
auringon tieltä

Olen etsimällä etsinyt
sinulle suojaa

Olen koittanut saada sinut rakastumaan
minuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo ajatuksen voimasta ja samalla voimattomuudesta. tyylikäs kerronta pitää otteessaan alusta loppuun.

Hienosti sanoitettu - ja se vasta elämänura onkin että toisen saa kuin väkisin itselleen "keinoja kaihtamatta".
 

Käyttäjän kaikki runot