Ilman niitä

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Torstai
ja toivon ettei viikonloppu tulisikaan
En ole pelännyt ennen
enkä antanut minkään satuttaa näin
Vaadin totuutta,
mutta silti toivoisin sinun mieluummin valehtelevan
Valheet satuttavat
mutta onhan sinulla hyvä tarkoitus niitä kayttää
ja ilman niitä
eihän meitäkään olisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot