Suoraan

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Hyvä olla
Niin hyvä, että välillä sattuu

Epämiellyttävä hyvä tuo omat epäilyksensä
tulevaisuuden suhteen

oletko siinä vielä huomenna?
Puhut välillä niin suuria,
etten usko, että käsität itsekään
mitä tarkoitat.

En tahtoisi myöntää
mutta pelkään,
että kohta tipun alas
ja silloin tämä hyvä muuttuu puristavaksi menneeksi
ja kahlitsee jokaisen ajatukseni

Älä katoa
Nyt tarvitsen sinua

Puhutaan suoraan,
niin kuin sovittiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällinen ajattelu seuraa voimakkaita tunteita.

 

Käyttäjän kaikki runot