Kukaan, ketään...

Runoilija shawn

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I live for my own demise
 

Kuuleeko kukaan jos kuiskaan?
Vastaako joku jos huudan?
Välittääkö kukaan jos olen surullinen?
Lohduttaako kukaan jos itken?
Jos rakastan, rakastaako joku takaisin?
Onko täällä edes ketään joka haluaisi rakastaa minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot