Nimetön

Runoilija shawn

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I live for my own demise
 

Kävelin taluttaen vierelläni elämäni valoa, ylpeyttäni, koko maailman kauneinta olentoa.
Tiesimme että tämä oli viimmeinen hetkemme, minä itkin, ja painoin kasvoni sinun tummaan harjaasi.
Kyyneleet valuivat silmistäni ja putoilivat sinun kullanhothoiselle karvapeitteellesi.
Suklaan ruskeat silmäsi olivat kirkkaat, mutta kovin väsyneet.
Eläinlääkäri tuli vierelleni ja laski kätensä olkapäälleni, hän sanoi ettei minun ole pakko olla mukana jos en halua, en halunnut päästää pientä tyttöäni yksin matkaan, vaan olin mukana.
Eläinlääkäri kertoi että tämän piikin jälkeen kipu loppuu eikä se tunne enään mitään.
Minua ei kiinnostanut,
silitin pikkuiseni kaulaa ja latsoin sen ruskeita silmiä jotka olivat jo puoliummessa.
Silloin eläinlääkäri pisti, ponin kaikki lihakset rentoutuivat ja se laskeutui maahan makuulleen.
Se ei tuntenut enää kipua, ei enää mitään...
Se huokasi kerran ja sitten... se oli poissa...

Selite: 
Nuku hyvin Mun pikku suojelus enkeli poni...<3
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana...

Surullisen kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot