Nimetön

Runoilija shawn

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I live for my own demise
 

Kyynel kyyneleeltä rikkoo armasta hiljaisuutta, ne tipahtavat matolle särkyessään helähtäen.
Pirstoutuu sydämmen tuhannet kirkkaat peilit,
särkyy, sattuu, koskee, peilin palaset painuu sydämmeen.
Haavoja uusia, vanhoja arpia.
Loukkaus, loukkaukselta sydän vain hauraammaksi käy.
Ei iloa,ei naurua.
Ei mitään ilman sinua, ei mitään ilman rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteikas runo. hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot