Nimetön

Runoilija shawn

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I live for my own demise
 

Särkynt, niin särkynyt sydän.
Sykkii, ei syki.
Rakastaa, ei rakasta.
Miksi rakastit, etkä enään rakastanutkaan?
Miksi jätit?
Miksi lähdit sen toisen matkaan?
Vaikka sanoit ettei meitä mikään voi erottaa?
Miksi särjit sen pienen sydämmen?
Siksikö että kerran särjetty ei enään uusi ollakkaan vois?

Selite: 
Niin pieni, niin voimaton, niin rikottu...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne mullekkin. loistava runona. :)

 

Käyttäjän kaikki runot