Ihan kivoja juttuja

Runoilija Raja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rumuutta katsoessasi näetkö myös kauneutta?

 

On minulle unissani ilmoitettu
kaikki lapseni
tyttäreni ja poikani,
sanani ja tekoni
typerät penskat
saastaiset typerykset, joita ei koskaan ollutkaan
pukeudu parhaimpaan pyhämekkoosi
se on menoa nyt!
pieni maailma
ajetaan ympäriinsä

syvällistä paskaa

mutta kuitenkin ihan kivaa
pukeudu parhaimpaan pyhämekkoosi
kohta
kuollaan kaikki
kuolet toista koskaan tuntematta
(nukuttaako jo?)

On minulle unissani ilmoitettu
kaikki kedon kukkaset

kauniita juttuja
mutta kuitenkin ihan kivaa paskaa

Selite: 
And I am hunderd and one years old!<br /> <i>Lalalalala<br /> hundred and one</i>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot