HAVE A GALLON, BABY

Runoilija Raja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rumuutta katsoessasi näetkö myös kauneutta?

 

olet sateenkaari
ja minä oksennan sinua
Sateenkaaresi sataa liikaa,
liian,
vihaisesti
rumasti
radikaalisti
julmasti
mutta minä kestän kuin mies
Ja sateenkaarihämähäkki kutoo verkkojaan
joissa on kuoleman ja huumehoureen koko
säkenöivä spektri

Selite: 
Things of hatred, things of beauty - the meaning of life and everything in it.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä ei voi lukea vain yhtä kertaa.
Mahtava, menee suosikkeihin.
Sekava, mutta silti yhtenäinen.

nimi viehätti, vaikka ei päässäni sitten loppujen lopuksi yhdistynytkään itse runoon. samastuin sanoihisi, jotka on muuten hyvin valittu. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot