papereita ja numeroita

Runoilija Raja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rumuutta katsoessasi näetkö myös kauneutta?

 

Otan palan lasista yötaivasta ja teen siitä
näköispatsaan sinulle
demokraattisesti aristokraattisesti byrokraattisesti
otan lauluja, tuoksuja ja kyyneliä
niillä maalaan muotokuvasi, kirjoitan nimeni verellä ja tuhkalla
siitä on niin kauan kun
viimeksi maistoin vertasi ja tuhkaasi

tämä on sinun maasi
tämä on minun maani

täynnä multaa, ötököitä ja sinisiä kukkia
sidon sinulle seppelen, se on hirttosilmukka
laita se päähäsi
olet niin kaunis

Selite: 
<i>On the seventh day, Shiva created hashish...</i> <br /> (D makes you feel so pretty!)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin hämmentävä runo. Ensiksi annat kauneutta ja sitten viet sen pois sanoilla. :D ..kieroa ;) mii laiks.

 

Käyttäjän kaikki runot