Felis catus galacticus

Runoilija Raja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rumuutta katsoessasi näetkö myös kauneutta?

 

Minun kissani on kosminen kissa
se kulkee äänettömin jaloin olevaisen seassa
sen selkä on Linnunrata
sen häntä kiertyy tähtikuvioiden ympäri
sen silmät ovat eriparia:
toinen on kuolettava aurinko, joka hehkuu kuumuutta ja vihaa
toinen on suuri musta aukko,
jonka keskellä tämän pisteen kokoisena hohtaa himmeänä totuus,
(jota kaikki ovat turhaan etsineet)
sen hampaat ja kynnet ovat valovuosien mittaiset piikit,
vedystä,
niillä se pyydystää galakseja
se repii ne hajalle ja syö puolet
puolet se jättää ovelleni joka aamu noin kello viisi
ja palkinnoksi se tahtoo
suukon

Selite: 
Se on kuin onkin kovin erikoislaatuinen olento.
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin mielenkiintoinen! erikoinen,
sieppasi kyllä sinne mustaan aukkoon minutkin ;D

 

Käyttäjän kaikki runot