miten määritellään terve ihminen ?

Runoilija Hayalet-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö tavallinen, taivaanrannan maalari
vastarannan piski niin kuin kerran sanottiin
 

Minun uusi ystäväni on A-n-o-r-e-k-s-i-a
ja minun lapseni Mielenvikaiseksi kastettiin

Ja se joka minuun uskoo
vaietkoon haudassaan huomiseen asti

Sen jälkeen kääntyköön selin minuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä usko

 

Käyttäjän kaikki runot